vintermenu
November 2024 - januar 2025
Menu sammensat af kokken
På Skydebanen eller som catering
Min. 20 personer - eller efter aftale
3 retters menu
Surdejsbrød - Pisket smør - Salt
Gravad laks - Dild - Fennikel - Æblecreme - Sennepsmayo
Sprængt/confiteret andelår fra friland
Andesky - Vinterkål - Kartofler
Æbletærte - Karamel - Creme fraiche 48 - Nødder
Pr. Person
295,-
Sammensæt din egen menu
5 serveringer
2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert
Pr. person 425,-
Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør
7 serveringer
3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 525,-
9 serveringer
4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 625,-
Snacks
25,- pr. stk. – pr. person
2 slags vintergrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- )
Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver
Syltede gulerødder med estragoncreme
Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person
Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie
Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)
Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person
Hummerbisqué med tempereret kystfisk, crouton & purløg
Vesterhavstorsk med syltede sennepskorn,
rødbede crudité & persille
Gravad laks med dild, fennikel, æblecreme & sennepsmayo
Skaldyrssalat med bagte tomater, brøndkarse & sprødt brød
Grillede rosérejer med aïoli & salat
kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person
Marineret råkostsalat med let mayonnaise & urter
Sæsonsalat med vinaigrette & croutoner
Pære- & persillerodssalat med lokal ost & balsamico
Bagt fennikel med sprød parmesan,
karse & luftig skum af estragon
Hvedekerner med friske æbler, jordskokker & creme af friskost
Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person
Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
1 x sauce efter valg af kødstykke
Kartofler med smør, persille & skalotteløg
Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( +50,- )
Stegt andebryst med varme krydderier
Sprængt gris med marinade
Kronvildt fra Lindenborg ( +100,- )
Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person
Saltbagt selleri med lun bbq & urter
Forskellige vinterkål i forskellige tilberedninger
Glaserede rødbeder i æbleeddike & solbær
Bagt græskar med urtesmør & syltet græskar
Karameliserede vinterporrer med
chimichurri & ristede nødder
desserter & ost
75,- pr. person
Vanilje panna cotta med æblepuré, syltede
æbler & saltet karamel
Citronfromage med citroncreme, vaniljeskum
& ristede havre
Chokoladebrownie med bærkompot & vaniljeis
Æbletærte med karamel, creme
fraiche (48%) & luftig skum
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde
rugbrødskiks, syltede bær & kompot