sommermenu
juli - september 2025
Du sammensætter selv menuen ud fra nedenstående muligheder. Menuen serveres som
tallerkenservering, social dining, family style, buffet, fællesspisning, suppe – steg – is etc.
Det er helt op til dig/jer.
Menuvalg
– antal serveringer
5 serveringer
2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert
Pr. person 425,-
Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør
7 serveringer
3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 525,-
9 serveringer
4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 625,-
Snacks
25,- pr. stk. – pr. person
2 slags sommergrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Syltede tomater med estragon
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- )
Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver
Syltede gulerødder med estragoncreme
Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person
Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie
Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)
Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person
Skaldyrssalat med agurk, krondild & dildolie
Bagte jomfruhummere med persillesmør & urter ( +15,- )
Røget vesterhavstorsk med sauce på gårdfløde,
persille & kartoffel
Koldrøget laks med rygeostcreme, maltkiks, agurk & krydderurter
Tempereret kystfisk med sommerkål & skaldyrssauce
kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person
Sommersalater med bælgærter, agurker & mormordressing
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg & radiser
Tomater i forskellige teksturer med basilikum & balsamico
( + mozzarella 15,- )
Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person
Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
Nye kartofler med smør, persille & skalotteløg
Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( + 50 )
Ristet kyllingebryst med salvie
Grillet svineculotte med marinade
Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person
Grydestegte blomkål med smør, timian & urter
Grillede sommergrøntsager – 2 slags
desserter & ost
75,- pr. person
Hyldeblomstfromage med
friske jordbær & jordbærsorbet
Rødgrød med gårdfløde & vaniljeiscreme
Hvid chokoladecreme med friske hindbær,
hindbærparfait & sprød chokolade
Chokoladebrownie med saltkaramel & vaniljeiscreme
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde rugbrødskiks, syltede bær & kompot