sommermenu

juli - september 2025

Du sammensætter selv menuen ud fra nedenstående muligheder. Menuen serveres som

tallerkenservering, social dining, family style, buffet, fællesspisning, suppe – steg – is etc.

Det er helt op til dig/jer.


Menuvalg
– antal serveringer

5 serveringer

2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert

Pr. person 425,-

Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør

7 serveringer

3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 525,-

9 serveringer

4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 625,-


Snacks
25,- pr. stk. – pr. person

2 slags sommergrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Syltede tomater med estragon
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- )
Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver
Syltede gulerødder med estragoncreme

Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person

Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie

Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)

Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person

Skaldyrssalat med agurk, krondild & dildolie
Bagte jomfruhummere med persillesmør & urter ( +15,- )
Røget vesterhavstorsk med sauce på gårdfløde,
persille & kartoffel
Koldrøget laks med rygeostcreme, maltkiks, agurk & krydderurter
Tempereret kystfisk med sommerkål & skaldyrssauce

kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person

Sommersalater med bælgærter, agurker & mormordressing
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg & radiser
Tomater i forskellige teksturer med basilikum & balsamico
( + mozzarella 15,- )

Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person

Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
Nye kartofler med smør, persille & skalotteløg

Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( + 50 )
Ristet kyllingebryst med salvie
Grillet svineculotte med marinade

Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person

Grydestegte blomkål med smør, timian & urter
Grillede sommergrøntsager – 2 slags

desserter & ost
75,- pr. person

Hyldeblomstfromage med
friske jordbær & jordbærsorbet 
Rødgrød med gårdfløde & vaniljeiscreme
Hvid chokoladecreme med friske hindbær,
hindbærparfait & sprød chokolade
Chokoladebrownie med saltkaramel & vaniljeiscreme
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde rugbrødskiks, syltede bær & kompot