Nytårsmenu

2024

Skal årets sidste måltid være et i husker, men samtidig nemt og bekvemt?

skydebanen

Forret
Rejecocktail
med håndpillede rejer, dressing & grønt

Hovedret
Grillet oksestriploin
med fritter & bearnaisedressing
samt vinterkål & vinaigrette

Dessert
Chokoladebrownie
med vaniljecreme & saltkaramel

Pris pr. couvert 
275,-

Min. 2 couverter
- prisen er uden ekspeditionsgebyr

 

restaurant Tabu

Snacks
Bresoula & syltede gulerødder
Chips med “sour creme smag” & ramsløgsdip
Krustade med krabbesalat & karse


Forret
Surdejsbrød & pisket smør

Nytårstorsk med sauce på hummer & hoikaidogræskar, 
syltede græskar med Pompona vanilje
samt korianderspirer og saltede korianderfrø

Hovedret
Krogmodnet okse
med glaseret løg, selleribånd & selleripuré
samt oksesky med hengemte solbær

Dessert

Mousse af hengemte hindbær & jordbær 
samt hvid chokolade, saltkaramel, bærpuré & marenges

Pris pr. couvert
525,-

Min. 2 couverter
- prisen er uden ekspeditionsgebyr