Nytårsmenu
2024
Skal årets sidste måltid være et i husker, men samtidig nemt og bekvemt?
skydebanen
Forret
Rejecocktail
med håndpillede rejer, dressing & grønt
Hovedret
Grillet oksestriploin
med fritter & bearnaisedressing
samt vinterkål & vinaigrette
Dessert
Chokoladebrownie
med vaniljecreme & saltkaramel
Pris pr. couvert
275,-
Min. 2 couverter
- prisen er uden ekspeditionsgebyr
restaurant Tabu
Snacks
Bresoula & syltede gulerødder
Chips med “sour creme smag” & ramsløgsdip
Krustade med krabbesalat & karse
Forret
Surdejsbrød & pisket smør
Nytårstorsk med sauce på hummer & hoikaidogræskar,
syltede græskar med Pompona vanilje
samt korianderspirer og saltede korianderfrø
Hovedret
Krogmodnet okse
med glaseret løg, selleribånd & selleripuré
samt oksesky med hengemte solbær
Dessert
Mousse af hengemte hindbær & jordbær
samt hvid chokolade, saltkaramel, bærpuré & marenges
Pris pr. couvert
525,-
Min. 2 couverter
- prisen er uden ekspeditionsgebyr