julemenu på Skydebanen eller
julemenu som catering

2024

julemenu på Skydebanen

Social dining med klassiske juleserveringer
Tilhørende vinmenu ad libitum (under middagen)

Menuen
Rugbrød – surdejsbrød – lokal smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron*
Leverpostej – bacon – svampe*
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder*
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler

Pris pr. person
695,-

Tilvalg
Natmad – 95,-
Kaffe, the & sødt 65,-
Snaps pr. flaske 500,-
Øl pr. enhed 35,-
Sodavand 30,-
Drinks under middagen 75,-
Her flasker inkl. 8 mixere 1000,-

Fri bar efter middagen
2 timer – 350,-
3 timer – 450,-

– Udvalgte cocktails 5 slags – hvidvin, rødvin – øl – non alkohol

julemenu som catering

Min. 30 personer - med mindre andet aftales

Julemenu 1
Rugbrød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs 
Ris a´la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person
225,-

Julemenu 2
Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person 
325,-

Julemenu 3
Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Hjemmerøget laks – Salat – Dressing
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Leverpostej – Bacon – Svampe
Confiteret and – Vinterkål – Appelsindressing
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder 
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler

Pr. person 
475,-