julemenu på Skydebanen eller
julemenu som catering
2025
julemenu på Skydebanen
Social dining med klassiske juleserveringer
Tilhørende vinmenu ad libitum (under middagen)
Menuen
Rugbrød – surdejsbrød – lokal smør
Gl. Modnet sild – karrysalat – æg – kapers
Fiskefilet – remoulade – citron
Hjemmerøget laks – salat – dressing
Håndpillede rejer – mayonnaise – karse – citron*
Leverpostej – bacon – svampe*
Medister – grønlangkål – sennep – rødbeder*
Confiteret and – vinterkål – appelsindressing
Ribbensteg – rødkål – brunede – sovs
Ris á la mande – kirsebærsauce – mandler
Pris pr. person
695,-
Tilvalg
Natmad – 95,-
Kaffe, the & sødt 65,-
Snaps pr. flaske 500,-
Øl pr. enhed 35,-
Sodavand 30,-
Drinks under middagen 75,-
Her flasker inkl. 8 mixere 1000,-
Fri bar efter middagen
2 timer – 350,-
3 timer – 450,-
– Udvalgte cocktails 5 slags – hvidvin, rødvin – øl – non alkohol
julemenu som catering
Min. 30 personer - med mindre andet aftales
Julemenu 1
Rugbrød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Ris a´la mande – Kirsebærsauce – Mandler
Pr. person
225,-
Julemenu 2
Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler
Pr. person
325,-
Julemenu 3
Rugbrød – Lyst brød – Smør
Gl. Modnet sild – Karrysalat – Æg – Kapers
Fiskefilet – Remoulade – Citron
Hjemmerøget laks – Salat – Dressing
Håndpillede rejer – Mayonnaise – Karse – Citron
Leverpostej – Bacon – Svampe
Confiteret and – Vinterkål – Appelsindressing
Medister – Grønlangkål – Sennep – Rødbeder
Ribbensteg – Rødkål – Brunede – Sovs
Ris á la mande – Kirsebærsauce – Mandler
Pr. person
475,-