Forårsmenu

April - Juni 2025

Du sammensætter selv menuen ud fra nedenstående muligheder.
Menuen serveres som

tallerkenservering, social dining, family style, buffet, fællesspisning, suppe – steg – is etc.

Det er helt op til dig/jer.


Menuvalg
– antal serveringer

Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør

5 serveringer

2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert

Pr. person 425,-

7 serveringer

3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 525,-

9 serveringer

4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 625,-


Snacks
25,- pr. stk. – pr. person

2 slags forårsgrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Syltede tomater med estragon
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- ) Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver Syltede gulerødder med estragoncreme

Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person

Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie

Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)

Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person

Håndpillede rejer med dildmayo, citron & croutons
Bagte jomfruhummere med persillesmør & urter ( +15,- )
Hjemmerøget laks med syltede tomater & karse
Tempereret kystfisk med ramsløg & syrnet gårdfløde
Ceviche af vesterhavsfisk med forårsløg,
mynte & syrnet dressing

kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person

Grønne asparges med pesto & urter
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg & radiser
Spæde salater med syrnet fløde & tørrede tomater
Hvedekernesalat med svampecreme & syltede løg

Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person

Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
Nye kartofler med smør, persille & skalotteløg

Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( + 50,- )
Ristet kyllingebryst med crumble af persille,
tranebær & skalotteløg
Glaseret svinenakke med bbq & puffet svær

Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person

Hvide asparges med hollandaisecreme & purløg
Grillede forårsgrøntsager – 2 slags

desserter & ost
75,- pr. person

Rabarbertrifli med karamelliseret
havre & vaniljecreme
Sæsonfromage med coulis, sorbet & tuile
Chokolademousse af mælkechokolade med æblekompot & nøddeknas
Chokoladebrownie med saltkaramel & vaniljeiscreme
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde rugbrødskiks, syltede bær & kompot