Forårsmenu
April - Juni 2025
Du sammensætter selv menuen ud fra nedenstående muligheder.
Menuen serveres som
tallerkenservering, social dining, family style, buffet, fællesspisning, suppe – steg – is etc.
Det er helt op til dig/jer.
Menuvalg
– antal serveringer
Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør
5 serveringer
2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert
Pr. person 425,-
7 serveringer
3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 525,-
9 serveringer
4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert
Pr. person 625,-
Snacks
25,- pr. stk. – pr. person
2 slags forårsgrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Syltede tomater med estragon
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- ) Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver Syltede gulerødder med estragoncreme
Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person
Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie
Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)
Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person
Håndpillede rejer med dildmayo, citron & croutons
Bagte jomfruhummere med persillesmør & urter ( +15,- )
Hjemmerøget laks med syltede tomater & karse
Tempereret kystfisk med ramsløg & syrnet gårdfløde
Ceviche af vesterhavsfisk med forårsløg,
mynte & syrnet dressing
kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person
Grønne asparges med pesto & urter
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg & radiser
Spæde salater med syrnet fløde & tørrede tomater
Hvedekernesalat med svampecreme & syltede løg
Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person
Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
Nye kartofler med smør, persille & skalotteløg
Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( + 50,- )
Ristet kyllingebryst med crumble af persille,
tranebær & skalotteløg
Glaseret svinenakke med bbq & puffet svær
Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person
Hvide asparges med hollandaisecreme & purløg
Grillede forårsgrøntsager – 2 slags
desserter & ost
75,- pr. person
Rabarbertrifli med karamelliseret
havre & vaniljecreme
Sæsonfromage med coulis, sorbet & tuile
Chokolademousse af mælkechokolade med æblekompot & nøddeknas
Chokoladebrownie med saltkaramel & vaniljeiscreme
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde rugbrødskiks, syltede bær & kompot