efterårsmenu

oktober - december 2024/2025

Du sammensætter selv menuen ud fra nedenstående muligheder. Menuen serveres som

tallerkenservering, social dining, family style, buffet, fællesspisning, suppe – steg – is etc.

Det er helt op til dig/jer.


Menuvalg
– antal serveringer

Alle menuer serveres med surdejsbrød & smør

5 serveringer

2 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x dessert

Pr. person 425,-

7 serveringer

3 x fisk/skaldyrsretter
1 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 525,-

9 serveringer

4 x fisk/skaldyrsretter
2 x grøntsagsret (kold/lun)
1 x hovedret
1 x grøntsagsret (varm)
1 x dessert

Pr. person 625,-


Snacks
25,- pr. stk. – pr. person

2 slags efterårsgrønt med aromatisk creme
Saltede & ristede mandler
Syltede tomater med estragon
Skinke fra Rævhede ( +15,- )
Bresaola – Tørret & saltet okseinderlår ( +10,- )
Ristet toast med oksetatar
Sprøde kartoffelchips & dip
Sprøde & saltede flæskesvær med løgpulver
Syltede gulerødder med estragoncreme

Brød & smør
25,- pr. stk. – pr. person

Surdejsbrød fra Kegels i Lønstrup
Groft brød med kerner & malt
Foccacia med rosmarin & olivenolie

Vælg mellem
Smør fra Nordjysk Gaardmejeri
Pisket smør med kernemælk
Vegansk smør (V)
Olivenolie & salt (V)

Hummersuppe med bagt kystfisk & purløgsolie
Varmrøget kuller med syltede sennepskorn, rødbede & persille
Gravad torsk med dild, syltede æbler & creme fraiche
Håndpillede rejer med ristet brioche, karse & mayonnaise
Koldrøget laks med rygeost, agurk & sprød rugbrød

Fisk & skaldyrsretter
75,- pr. stk. - pr. person

kolde & lune
grøntsagsretter
65,- pr. stk. - pr. person

Marineret råkostsalat med let mayonnaise & urter
Sæsonsalat med vinaigrette & croutoner
Pære- & persillerodssalat med lokal ost & balsamico
Bagt fennikel med sprød parmesan,
karse & luftig skum af estragon
Hvedekerner med friske æbler, jordskokker & creme af friskost

Hovedretter
150,- pr. stk. - pr. person

Til alle hovedretter medfølger
1 x grøntsag / garniture efter sæsonen
1 x sauce efter valg af kødstykke
Kartofler med smør, persille & skalotteløg

Stegt oksemørbrad med timian & rosmarin ( +50.- )
Svinemørbrad med brunet smør & salvie
Kylling med svampesoufflé 

Varme grøntsagsretter
55,- pr. stk. - pr. person

Saltbagt selleri med lun bbq & urter
Forskellige vinterkål i forskellige tilberedninger
Glaserede rødbeder i æbleeddike & solbær
Bagt græskar med urtesmør & syltet græskar
Karameliserede vinterporrer med
chimichurri & ristede nødder

desserter & ost
75,- pr. person

Vanilje panna cotta med æblepuré,
syltede æbler & saltkaramel
Chokoladeganache med pærekompot,
vaniljecreme & hasselnød
Lun chokoladefondant med syltede blommer & vaniljeis
Æbletærte med karamel,
creme fraiche (48%) & luftig skum
3 slags oste fra lokale mejerier med sprøde rugbrødskiks,
syltede bær & kompot